Om mig

GOCKISDOLLHOUSE

Om mig

 

Hej jag heter Birgit är och mor till tre döttrar och mormor till tre flickor och en pojke. Är hemma fru och mitt största intresse är dockskåp skala 1:12 och våran hund. Vi har tre pudlar en brun dvärg, en silver toy och en svart toy.

 

Jag bygger från grunden eller byggsattser. Tapetserar och bygger väggar, målar och gör dörrar. Bygger också möbler själv, syr mattor och annat smått till skåpen.

 

Allt startade med att min dotter Jenny fick en gammal miniatyr dockvagn 1993. Sen fick hon sitt första dockhus 1994. Det är ett Amerikanskt hus som jag byggde ihopp och Jenny fick inreda. Mycket har ändrats från ursprunget för att komma till hur det ser ut i dag. Har köpt nya saker bytt ut och möblerat om många gånger. Det finns fortfarande saker att göra, som måla taket och sätta upp gardiner. Man kan nog alltid tillföra något.

 

Jag har själv tre dockskåp. Det stora som jag byggt själv från grunden. Det Röda som jag köppte färdigt i en butik i stan. Sen har jag det gröna som jag köpte på nätet som byggsats.

 

Har även gjort tittskåp till alla mina barnbarn när dom fötts.

 

Här på sidan kommer ni hitta mina skåp och min dotter Jennys dockskåp.

 

 

 

 

Gockisdollhouse© 2015 • Privacy Policy • Terms of Use